Informatie

Kom zingen, dansen en lachen tijdens de gezelligste middag van het jaar!
Vier samen met Laura Beekman, Ferry vd Zaande & Eefje Wentelteefje, de junior finalisten van het Levenslied Festival (verzorgd door MannaertMusic), 2Gorgeous - PopQuiz (verzorgd door MannaertMusic) en DJ Joris (Efteling Radio) het 40 jarig bestaan van de wijk.

VOOR JONG & OUD

Met een gevarieerd programma is er voor ieder wat wils!

VIER HET FEESTJE MEE

Win een leuke prijs bij de pop-quiz, laat je schminken en nog veel meer.

FOOD & DRINKS

Drink een heerlijk en gezond sapje of geniet van een lekker frietje met.

De bar is geopend en je kunt naast bier en fris ook genieten van heerlijke wijn van Jan van Hest.
Meer weten over de artiesten? We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Laura Beekman

Wat hebben Giel Beelen, Lil Kleine en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van 'die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje'.

Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles 'Tot Snel' en 'Zoete Witte Wijn'. Wat volgens kenners het 'begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte'.

Met de release van haar debuutsingle 'Tot Snel' belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL en niet veel later betrad de 23-jarige zangeres het 'finale elftal' van de online talentenjacht 'Giels Talentenjacht'.

Met de bescheiden zomerhit 'Zoete Witte Wijn' speelde LAURA zichzelf in de kijker bij de producenten van de speelfilm 'Hartenstrijd' en was ze samen met het bekende duo 'Nick & Simon' verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong.

'Ik had nooit durven dromen dat het zo snel zou kunnen gaan', aldus de 23-jarige zangeres. 'Van mijn slaapkamer naar de Amsterdamse poptempel Paradiso tot samen met Nick & Simon zingen voor een vol Ahoy. Ik heb mijzelf toch een paar keer moeten knijpen, toen ik naast mijn Volendamse vrienden op het podium stond.' Haar recente single 'Komt Wel Goed Schatje' speelde zij onder andere tijdens de Blind Auditions van 'The Voice Of Holland' Seizoen 9.
Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber.

Ferry van de Zaande & Eefje Wentelteefje

Niemand minder dan Ferry van de Zaande en Eefje Wentelteefje treden op.

Ferry is een creatie van artistiek duizendpoot Frans van der Meer, die ook werkzaam is als singer/songwriter, gitarist, beeldend kunstenaar, fotograaf, poppenspeler, acteur, columnist, presentator en sneltekenaar.

Ferry staat bekend als een brutale schreeuwlelijk die in plat Tilburgs overal zijn mening over geeft. Eefje wordt getekend door Jeroen de Leijer en is Nederlands leukste stripheldin. Zij is herkenbaar aan haar rode jurkje en haar twee vlechtjes.

Junior Finalisten Levenslied Festival

Zangschool MannaertMusic presenteert junior finalisten Levenslied Festival Tilburg.

Nandy Mannaert, vocal coach is eigenaar van de succesvolle zangschool MannaertMusic, gevestigd in De Blaak (Loenense Beek). Nandy geeft zangles aan kinderen, jongeren en volwassenen, coacht zanggroepen, beschikt over een opname studio en verzorgt zangworkshops voor groepen en bedrijven. Een pedagogische achtergrond, liefde voor zingen en een carrière in het bedrijfsleven leidden haar naar het werk waar haar hart ligt: Het werken met iets wezenlijks van mensen: het verlangen om te zingen! Ze coachte al kinderen naar het Kinderen voor Kinderen team, begeleidt de junior finalisten van het Levenslied festival in Tilburg, geeft auditie trainingen voor The voice en helpt kinderen en volwassen in het opbouwen van meer zangtechniek, meer zelfvertrouwen èn plezier in zingen! Meer info: www.mannaertmusic.nl

DJ Joris - Zing maar lekker mee!

Een van de DJ's Efteling Radio komt naar jullie toe!

Dans je mee of zing je mee? Of allebei, dat kan natuurlijk ook!

Tijdens deze show kan jij een spelletje mee spelen en maak je kans op leuke prijzen.

Zie ik jou op 24 Augustus ?

Groetjes Joris

PopQuiz met 2Gorgeous

Muzikale omlijsting van de Popquiz.

2Gorgeous speelt en zingt herkenbare nummers in piano uitvoering. Het pop repertoire varieert van prachtige ballads tot ondeugende en speelse songs. Kortom een repertoire met herkenbare songs voor jong en oud. De zangeressen Nandy Mannaert en Marlyn de Kort zorgen voor een authentieke en muzikale belevenis door de prachtige samenzang en de eigen draai die zij aan veel van de nummers geven. Pianist Jeroen Krouwels ondersteunt het geheel door zijn virtuoze pianospel.

Meer info: www.facebook.com/twogorgeous